Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 3:52

Uitslaande brand verwoest woning aan de Kruidendreef in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Aan de Kruidendreef in Amersfoort heeft een uitslaande brand een woonhuis volledig verwoest.

 

Iets voor drie uur in de nacht van dinsdag op woensdag 18 maart 2015 werden de bewoners wakker door geluiden vanaf de zolder. Er bleek brand te zijn en de brandweer werd direct gewaarschuwd. Toen de eerste brandweerwagen arriveerde sloegen de vlammen uit het dak en werd er direct opgeschaald naar ‘grote brand’ waarna nog eens drie brandweerwagens en een hoogwerker werden opgeroepen.

 

Alle bewoners zijn uit de woning. Het betreft een woning met een houten opbouw en de twee bovenste verdiepingen zijn totaal uitgebrand. Ook van de benedenverdieping is niet veel over door de enorme hoeveelheden bluswater die door de woning gutsen. Hoewel de brandweer probeerde om overslag naar naastgelegen woning te voorkomen is dit niet helemaal gelukt. Ook de naastgelegen woning heeft brand- en waterschade opgelopen.

 

Om 04:00 uur werd het sein brand meester gegeven. De schade aan de woning is enorm. De bewoners kunnen niet terugkeren naar de woning, voor hen wordt vervangende woonruimte geregeld.

 

Marinus Kers©

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.