Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 10:19

Inbrekers door getuige betrapt op Heiligenbergerweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMERSFOORT – De politie heeft zaterdagavond 21 maart twee jongeren aangehouden die verdacht worden van het plegen van een woninginbraak.

 

Rond 22.00 uur belde een getuige dat er een inbraak plaatsvond in een woning aan de Heiligenbergerweg. Agenten zijn direct naar de locatie gereden en zagen twee personen wegrennen. Bij een zoektocht in de wijk heeft de politie twee jongens van 16 en 17 jaar uit Amersfoort en Zutphen aangehouden. Een politiehelikopter is ingezet om te zoeken naar een mogelijke derde verdachte. Deze is niet meer aangetroffen. De aangehouden jongens worden verhoord. Hun ouders zijn in kennis gesteld.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.