Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 maart 2015, 22:55

Auto te water en aanrijding in Woudenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

WOUDENBERG – Bij een ongeval met meerdere voertuigen op de Geeresteinselaan in Woudenberg zijn maandagavond voor zover bekend drie gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak raakte een auto vanuit de richting Amersfoort van de weg ter hoogte van hectometerpaal 55,0. Daarbij is deze auto te water geraakt. Omdat de bestuurder niet zelfstandig op de kant kon komen, werd rond 19:10 de Woudenbergse brandweer opgeroepen voor een dienstverlening.

Op de rijbaan richting Amersfoort had zich als gevolg van het te water raken van de auto echter ook een ongeval voorgedaan. Hierbij zijn een tweetal voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij aankomst van de politie en de brandweer bleek de bestuurster van de voorste auto uit de auto te moeten worden geknipt. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers aan hun verwondingen te behandelen. In ieder geval zijn er twee personen afgevoerd naar ziekenhuizen in de omgeving. Ten tijde van het ongeval was de Geeresteinselaan in beide richtingen afgesloten tussen de Ekris en de rotonde met de J.F. Kennedylaan / Nico Bergsteijnweg.

De verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Bergers hebben de te water geraakte auto uit het water verwijderd en de betrokken voertuigen weggesleept. Over de ernst van de verwondingen bij de slachtoffers is niets bekend.

112 Woudenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Woudenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Woudenberg. Alle 112 alarmeringen uit Woudenberg kan je live volgen via 112 meldingen Woudenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.