Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 maart 2015, 22:55

Auto te water en aanrijding in Woudenberg

WOUDENBERG – Bij een ongeval met meerdere voertuigen op de Geeresteinselaan in Woudenberg zijn maandagavond voor zover bekend drie gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak raakte een auto vanuit de richting Amersfoort van de weg ter hoogte van hectometerpaal 55,0. Daarbij is deze auto te water geraakt. Omdat de bestuurder niet zelfstandig op de kant kon komen, werd rond 19:10 de Woudenbergse brandweer opgeroepen voor een dienstverlening.

Op de rijbaan richting Amersfoort had zich als gevolg van het te water raken van de auto echter ook een ongeval voorgedaan. Hierbij zijn een tweetal voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij aankomst van de politie en de brandweer bleek de bestuurster van de voorste auto uit de auto te moeten worden geknipt. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers aan hun verwondingen te behandelen. In ieder geval zijn er twee personen afgevoerd naar ziekenhuizen in de omgeving. Ten tijde van het ongeval was de Geeresteinselaan in beide richtingen afgesloten tussen de Ekris en de rotonde met de J.F. Kennedylaan / Nico Bergsteijnweg.

De verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Bergers hebben de te water geraakte auto uit het water verwijderd en de betrokken voertuigen weggesleept. Over de ernst van de verwondingen bij de slachtoffers is niets bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons