Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 maart 2015, 10:35

Duo in auto gepakt na wilde achtervolging

Laatst bijgewerkt: zaterdag 12:10 uur

OOSTERWOLDE – De politie heeft maandagmiddag twee mannen van 26 en 31 jaar uit Amersfoort aangehouden na een achtervolging op de A7 en N381.

 

Agenten zagen de mannen rijden op de A7 bij Friese Palen. De bestuurder viel op door zijn gevaarlijk rijgedrag. Hij reed daar met een zeer hoge snelheid, wisselde voortdurend van rijbanen en reed over de vluchtstrook. Hierop hebben de agenten de achtervolging ingezet. De bestuurder ging hierop nog harder rijden en zijn rijgedrag werd nog gevaarlijker. Uiteindelijk is hij met behulp van meerdere politieauto’s op de N381 bij Oosterwolde tot stilstand gebracht. Daar zijn beide mannen aangehouden. In de auto troffen de agenten gereedschap aan dat vermoedelijk afkomstig is van diefstal. Dit en de auto zijn in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.