Redactie 112 0 reactie(s) di 24 maart 2015, 22:50

Brandweer Amersfoort zoekt nieuwe vrijwilligers

AMERSFOORT – De brandweerpost Amersfoort-Noord gelegen aan het Hofslot is op zoek naar mannen en vrouwen die zich willen gaan inzetten bij de vrijwillige brandweer.

De brandweerpost rukt momenteel alleen in de avonduren uit en in de weekenden en hiervoor zoeken zij dus nieuwe vrijwilligers. In verband met de nieuwe wervingscampagne geeft de brandweer aanstaande zaterdag 28 maart een informatiedag in winkelcentrum Emiclaer, hier zullen de gehele dag demonstraties geven maar kan er ook naar het materiaal gekeken worden en kan iedereen terecht voor informatie.

De brandweer houd ook 2 informatie avonden, de eerste zal zijn op donderdag 9 april 2015 en de tweede op 15 april 2015. Beide avonden zullen om 20:00 uur beginnen.

Mocht je uiteindelijk gaan kiezen om bij de vrijwillige brandweer te gaan dan zal je in 2 jaar opgeleid worden tot brandweer man of vrouw. De brandweervrijwilliger krijgt ook diverse vergoedingen waaronder een vaste toelage en daarboven op nog extra vergoedingen bij uitrukken.

Meer informatie kan gevonden worden op de site van de Veiligheidsregio Utrecht www.vrubrandweer.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons