Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 maart 2015, 19:40

Fietser met ernstig hoofdletsel naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Vrijdagochtend 27 maart raakte een fietser gewond na een aanrijding op de Witte de Withstraat.

 

Rond 09.15 uur fietste een 76-jarige man uit Amersfoort op de Witte de Withstraat toen hij moest uitwijken omdat een protier van een bestelbusje dat geparkeerd stond, geopend werd. Op dat moment wilde echter een 62-jarige bestuurder uit Maartensdijk de fietser inhalen. De Amersfoorter kwam in aanrijding met de inhalende auto en kwam ten val. Hij was niet aanspreekbaar en een traumahelikopter kwam ter plaatse zodat een trauma arts medische bijstand kon verlenen. Per ambulance werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. Een onderzoek naar de toedracht is ingesteld.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.