Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 14:06

Fietsster geschopt en geslagen bij poging beroving

AMERSFOORT – In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart werd een 18-jarige inwoonster van Amersfoort op de Hoolesteeg mishandeld. Vermoedelijk ging het om een poging tot beroving van het slachtoffer.

 

De Amersfoortse reed rond 00.05 uur met haar fiets op de Hoolesteeg. Ter hoogte van de voetbalvereniging VVZA werd zij tegenhouden door drie onbekende jongens die haar direct met geweld van de fiets trokken. Hierna werd zij geschopt en geslagen. Vermoedelijk hadden zij het gemunt op de persoonlijke spullen van het slachtoffer, maar zij slaagden niet in deze opzet. Door de komst van een andere fietser vluchtten de drie verdachten zonder iets buit te maken.

 

Signalement

Volgens het slachtoffer, dat woensdag 1 april aangifte deed, voldeden de verdachten aan het navolgende signalement :

 

 • Blanke jongen, ongeveer 1,90 meter lang, slank postuur en gekleed in donkere jas
 •  

 • Blanke jongen, eveneens ongeveer 1.90 meter lang en slank van postuur, gekleed in donkere jas en opvallende rode “Nike” schoenen.
 •  

 • Blanke jongen, ongeveer 1,75 meter lang met een mollig postuur en gekleed in een blauwe jas en spijkerbroek.
 •  

  Wie weet meer van deze zaak?

  De politie stelt een onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen en/of personen die kennis dragen van dit incident contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

  Deel dit artikel

  Reacties

  Reageren is uitgeschakeld.

  Ook interessant

  Weersverwachting Amersfoort

  Volg ons

  Volg ons