Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 14:06

Fietsster geschopt en geslagen bij poging beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart werd een 18-jarige inwoonster van Amersfoort op de Hoolesteeg mishandeld. Vermoedelijk ging het om een poging tot beroving van het slachtoffer.

 

De Amersfoortse reed rond 00.05 uur met haar fiets op de Hoolesteeg. Ter hoogte van de voetbalvereniging VVZA werd zij tegenhouden door drie onbekende jongens die haar direct met geweld van de fiets trokken. Hierna werd zij geschopt en geslagen. Vermoedelijk hadden zij het gemunt op de persoonlijke spullen van het slachtoffer, maar zij slaagden niet in deze opzet. Door de komst van een andere fietser vluchtten de drie verdachten zonder iets buit te maken.

 

Signalement

Volgens het slachtoffer, dat woensdag 1 april aangifte deed, voldeden de verdachten aan het navolgende signalement :

 

 • Blanke jongen, ongeveer 1,90 meter lang, slank postuur en gekleed in donkere jas
 •  

 • Blanke jongen, eveneens ongeveer 1.90 meter lang en slank van postuur, gekleed in donkere jas en opvallende rode “Nike” schoenen.
 •  

 • Blanke jongen, ongeveer 1,75 meter lang met een mollig postuur en gekleed in een blauwe jas en spijkerbroek.
 •  

  Wie weet meer van deze zaak?

  De politie stelt een onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen en/of personen die kennis dragen van dit incident contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

  112 Amersfoort

  Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

  Reacties

  Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

  Ook interessant

  Weersverwachting Amersfoort

  Volg ons

  Volg ons

  Copyright © 112Amersfoort
  !

  Ads

  Advertenties worden geblokkeerd

  Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

  Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

  Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.