Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 02 april 2015, 15:51

Politie zoekt eigenaar gouden ring

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

De RingAMERSFOORT – Agenten sporen via een controle van een opkoper van sieraden in Amersfoort een van inbraak verdachte 18-jarige jongeman uit Woudenberg op. Een aantal van de sieraden die hij heeft aangeboden bij de opkoper zijn terug te voeren naar de eigenaren. Behalve één gouden ring. De politie zoekt de nog onbekende eigenaar van deze ring.

 

Waarschijnlijk is deze gestolen in Woudenberg of omgeving. Het is een gouden ring waar mogelijk edelsteentjes aan hebben gezeten.

 

Vragen
Herkent u de ring als uw eigendom of weet u misschien van wie de ring is? Laat het dan weten aan de politie. Bel gratis de Opsporingstiplijn 0800-6070.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.