Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 april 2015, 11:24

Snelkraak op supermarkt Operaplein

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zondag 5 op maandag 6 april pleegden meerdere personen een snelkraak op een supermarkt aan het Operaplein. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 01.30 uur kwam de melding dat er een snelkraak gepleegd was en een auto weg zou rijden. Ter plaatse bleek de toegangsdeur met een auto te zijn geramd, waarna enkele personen de supermarkt waren in gegaan. Met buit waren ze in de auto vertrokken. De auto zou zijn weggereden richting de nieuwe tunnel aan de Operaweg om zo de A28 op te gaan richting Utrecht.

 

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze snelkraak, wordt verzocht contact te zoeken met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.