Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 april 2015, 11:26

Getuige overmeestert gewelddadige fietsendief

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Een moedige getuige heeft in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 april een fietsendief overmeesterd. De verdachte, een 46-jarige Amersfoorter, probeerde te ontkomen door met de fiets te gooien en dreigde met gereedschap.

 

Omstreeks 04.55 uur zag de getuige een man en een vrouw fietsen in de omgeving van het Stationsplein. De mannelijke fietser voerde aan de hand een tweede fiets mee. Onder het achterwiel waren extra wieltjes bevestigd.

 

Geweld

De getuige sprak het duo aan, waarna ze de wieltjes losknipten en de vrouw ermee vandoor ging. De mannelijke verdachte gebruikte vervolgens geweld om te ontkomen, maar de getuige slaagde er toch in hem te overmeesteren en over te dragen aan de politie. De vrouw kon even later ook worden aangehouden. Beiden zijn ingesloten voor verhoor.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.