Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 april 2015, 13:28

Duo in Amersfoort gepakt na overval in Zeist

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

ZEIST/AMERSFOORT – Donderdagavond 9 april werd een overval gepleegd in Zeist. De verdachten werden uiteindelijk aangehouden in Amersfoort.

 

Rond 21.15 uur kreeg de politie een melding van een gewapende overval bij een restaurant op de Prinses Marijkelaan. Twee personen kwamen binnen en riepen dat ze geld wilden hebben. Hierbij had één van hen een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn handen. Een medewerker probeerde de overvallers te overmeesteren en er ontstond een worsteling, waarbij de medewerker gewond raakte aan zijn hoofd. Hierna vluchtten de overvallers het restaurant uit. Ze gingen ervandoor in een witte auto in de richting van Amersfoort. De politie in Amersfoort werd gealarmeerd en agenten keken uit naar de verdachten. Rond 21.45 uur zagen zij de auto met de verdachten rijden over de Soesterweg. De agenten gingen erachteraan totdat de auto op de Tulpstraat stopte. De verdachten werden door de agenten uit de auto gepraat en gaven zich over. Een 23-jarige en een 24-jarige man uit Amersfoort werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De gewonde medewerker van het restaurant werd naar een ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld werd aan zijn hoofdwond.

112 Zeist

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeist lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeist. Alle 112 alarmeringen uit Zeist kan je live volgen via 112 meldingen Zeist.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.