Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 april 2015, 0:29

Kleine schoorsteenbrand Koningin Julianaplein Woudenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

WOUDENBERG – Maandagavond heeft bij een woning aan het Koningin Julianaplein een kleine schoorsteenbrand gewoed. De Woudenbergse brandweer werd rond 21:40 opgeroepen. Tevens werd een hoogwerker uit Amersfoort gealarmeerd. Bij aankomst van de Woudenbergse tankautospuit werden de voorbereidingen getroffen om het schoorsteenkanaal te vegen. Door het vegen van het kanaal kan een schoorsteenbrand worden geblust.

Met behulp van de Amersfoortse hoogwerker kon het kanaal snel en vakkundig worden geveegd, na ongeveer drie kwartier was de brandweer dan ook weer klaar om terug te keren naar de kazernes. Ten tijde van de brand heeft de politie onder andere de Koningin Wilhelminastraat afgesloten voor verkeer om de brandweer veilig te kunnen laten werken.

112 Woudenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Woudenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Woudenberg. Alle 112 alarmeringen uit Woudenberg kan je live volgen via 112 meldingen Woudenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.