Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 16:01

Bizar ongeval op de A28 bij Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Op de A28 net voor de afrit Leusden heeft zich een bizar ongeval voorgedaan. Een auto uit de richting van Nijkerk is via de vangrail gelanceerd en vervolgens frontaal tegen de staander van een matrixportaal geklapt. De auto was totaal verwrongen om de paal en de bestuurder zat na het ongeval klem in het voertuig.

 

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar de snelweg om hulp te verlenen. De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig kunnen knippen door het dak te lichten. Een traumateam uit Amsterdam was ondertussen onderweg met de helikopter om te assisteren. De berijder van de auto is vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is verder niets bekend. 

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=xWUvsG3zxkE

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.