Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 april 2015, 11:22

Ravage door losgeslagen aanhanger A28 Soesterberg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:11 uur

SOESTERBERG – Zondag 19 april om 18.20 uur vond vlak na de oprit op de A28 een aanrijding plaats. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Ter hoogte van hectometerpaal 10.9 reed de 40-jarige bestuurder van een personenauto met een aanhanger, richting Utrecht. Nadat hij was invoegd werd hij van achteren geraakt door een vrachtwagen. Hierdoor raakte zijn aanhanger uit balans en raakte los van het voertuig. Hierdoor ontstond een grote ravage. Volgens het slachtoffer was de bestuurder van de witte vrachtwagen even verderop gestopt op de vluchtstrook, maar kort daarna weer doorgereden.

 

Bent u getuige?

Bent u getuige geweest van de aanrijding of heeft u de bestuurder van de vrachtwagen gezien? Neemt u dan contact met politie Soesterberg via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.