Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 april 2015, 16:31

Bewoners Max Planckpad grijpen inbreker

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Op vrijdagavond 17 april kon een verdachte van een woninginbraak aan het Max Planckpad worden aangehouden. De recherche zoekt naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze inbraak.

 

Rond 19.00 uur verlieten de bewoners de woning om rond 21.50 uur terug te keren. Bij binnenkomst zagen zij dat er ingebroken was. Op dat moment zag één van de bewoners twee mannen in de naastgelegen steeg, het Newtonpad, lopen. Eén van hen kon door de bewoners worden tegen gehouden en overgedragen aan de politie. De jongen, 17 jaar uit Amersfoort, zit vast en wordt dinsdag 21 april voorgeleid bij de rechter-commissaris. Uit de woning bleken laptops en tablets te zijn gestolen.

 

Getuigen gezocht
De recherche zoekt getuigen die meer informatie hebben over het tijdstip van de inbraak en de mogelijke looproute die de verdachten hebben afgelegd. Aan hen wordt gevraagd contact op te nemen met het Woninginbrakenteam in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.