Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 april 2015, 10:00

Woninginbraak gepleegd door gedetineerde

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – De politie heeft woensdag 22 april een man verhoord die verdacht wordt van betrokkenheid bij een woninginbraak op de Nijkerkerstraat.

 

Op 25 december 2014 werd in de avonduren een inbraak gepleegd bij de bewuste woning. Door de inbreker(s) werd de gehele woning doorzocht en meerdere spullen gestolen. De specialisten van de Forensische Opsporing deden een sporenonderzoek en stelden daarbij vingerafdrukken veilig.

 

Na onderzoek van dit sporenmateriaal bleek dat dit de vingerafdrukken waren van een 18-jarige inwoner uit Den Haag. De rechercheurs ontdekten ook dat de verdachte gedetineerd zat en hebben hem in deze penitentiaire inrichting verhoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.