Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2015, 14:32

Gewapende overval winkel Operaplein

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Bij een winkel aan het Operaplein pleegde op vrijdag 24 april een man een gewapende overval.

 

Vuurwapen

Rond 09.00 uur wist de dader het winkelpand via de achterzijde binnen te dringen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en eiste geld. Vervolgens ging de dader er met buit vandoor. Niemand van het personeel raakte gewond. Het is onbekend in welke richting de dader wegliep en of hij een vervoermiddel bij zich had.

 

Signalement

Een man, Noord-Afrikaans uiterlijk, tenger postuur, ongeveer 1.70 m lang. De man droeg tijdens de overval donkere kleding en had een capuchon op.

 

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen en roept mensen op die deze persoon voorafgaand aan de overval hebben gezien in de omgeving van het Operaplein of daarna. Contact kan worden opgenomen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.