Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 april 2015, 10:51

Duo in auto met inbrekersgereedschap

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

ARNHEM – Agenten hebben aan de Oranjestraat in Arnhem zaterdagavond 25 april twee mannen aangehouden. Het duo reed in een auto toen ze gecontroleerd werden door de agenten.

 

Beide mannen konden zich niet legitimeren. Daarop besloten de agenten om de auto van de mannen te doorzoeken. In de auto lagen verschillende gereedschappen die aangemerkt konden worden als inbrekerswerktuig.

 

De twee verdachten van 34 en 26 jaar zijn daarop aangehouden. De twee hebben alle bij geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie doet verder onderzoek om te achterhalen wat de mannen van plan waren.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.