Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 mei 2015, 11:18

Nepagent berooft vrouw van sieraden woning Albastrosstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Vrijdagmiddag 1 mei werd een bejaarde vrouw in haar woning bestolen door een man die zich voordeed als politieagent. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 13.00 uur belde een onbekende man aan bij de bewoonster aan de Albastrosstraat. Toen zij opendeed liet hij een pasje zien, gaf aan van de politie te zijn en kwam de woning binnen. Het slachtoffer moest haar sieraden afdoen en de man vroeg om geld. Toen de vrouw aangaf dit niet te hebben, nam de verdachte de sieraden mee en verliet de woning.

 

Uw tip!

Het gaat om een man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met zwart, kort geknipt haar. Hij was netjes gekleed.

 

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.