Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 mei 2015, 16:28

Fietsster gewond na botsing met paaltje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Zondagmiddag 10 mei omstreeks 16:00 uur is een vrouw gewond geraakt nadat zij tegen een paaltje was gefietst met haar wielrennersfiets op de Ds. Posthumus Meijjesweg in Amersfoort.

Door de klap werd het slachtoffer gelanceerd en kwam hard met haar gezicht op de straat terecht. Door de harde klap verloor het slachtoffer ook het bewustzijn voor enkele minuten.

In eerste instantie werden 2 ambulances en een traumahelikopter opgeroepen, de traumahelikopter bleek echter niet nodig en werd al snel afgemeld.

Ter plaatse is het slachtoffer behandeld en gestabiliseerd op een wervelplank zodat zij veilig vervoerd kon worden naar het ziekenhuis waar zij verder gecontroleerd kan worden. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.