Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 21:06

Vuurwapen gevonden na verkeersconflict in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:11 uur

AMERSFOORT – Zaterdagavond 16 mei omstreeks 19:00 uur werd de politie opgeroepen voor een verkeersconflict op de Laan der Hoven in Amersfoort, waarbij mogelijk een vuurwapen was gezien.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en ging op zoek naar een vuurwapen, deze werd in de bosjes gevonden waarna er een plaatsdelict werd afgezet. De politie heeft 1 verdachte aangehouden wegens verboden wapen bezit.

De forensische opsporing kwam ook ter plaatse om sporen veilig te stellen. Een woordvoerder van de politie Utrecht kon nog niet bevestigen of het om een echt vuurwapen ging.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.