Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 23 mei 2015, 15:34

Ongeval door niet werkende stoplichten Bergpas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 23 mei rond 14:00 uur zijn er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Bergpas in Amersfoort.

De bestuurder van de Zilvergrijze Toyota kwam van de snelweg af en wilde de Bergpas opdraaien. Doordat de stoplichten het niet deden zag de zwarte Audi die al op de Bergpas reed de bestuurder van de Toyota over het hoofd met een botsing tot gevolg.

 

Omdat de schade meeviel wilden de bestuurder een veilige plek opzoeken om de schade af te handelen. Op weg naar de plek werd de bestuurder van de Toyota niet goed, daarom hebben ze de hulpdiensten gebeld. Die zijn ter plaatse gekomen en hebben de man een nekkraag omgedaan en op een wervelplank uit de auto gehaald, de man is overgebracht naar het Meander ziekenhuis.

 

Tijdens dit ongeval was een rijstrook afgesloten wat voor een flinke vertraging zorgde. Een berger is ter plaatse gekomen om de Toyota te bergen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.