Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 mei 2015, 11:58

Man mishandeld bij poging tot beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Zaterdagavond 23 mei is een man mishandeld door twee jongens omdat hij zijn telefoon en geld niet wilde afgeven.

 

Rond 22.00 uur liep een 57-jarige man op de Gerard Dousstraat in Amersfoort. Daar werd de man aangesproken door een jongen, die hem bedreigde. Hij eiste zijn telefoon en geld af te geven. Hierna ontstond er een worsteling tussen de jongen en de aangever waarbij de aangever de jongen een klap in zijn gezicht gaf. Direct hierna kreeg het 57-jarige slachtoffer meerdere klappen op zijn hoofd van een tweede jongen. Beide jongens vluchtten vervolgens weg op een scooter in de richting van de Leusderweg.

 

Getuigen gezocht

De eerste jongen betrof vermoedelijk een Turkse of Marokkaanse jongen met een smal gezicht en kort opgeschoren haar. De jongen was rond de 19 jaar oud en droeg donkere kleding. De aangever heeft de tweede jongen niet goed gezien en van hem is dan ook geen signalement bekend.

 

Bent u op de avond van zaterdag 23 mei getuige geweest van deze poging tot beroving, heeft u een jongen gezien met letsel in zijn gezicht en/of heeft u informatie over de verdachten? Neemt u dan contact op met de politie van Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.