Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 mei 2015, 14:00

Hardloopster bedreigd op de Schans

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – De politie zoekt getuigen van bedreiging van een 17-jarige Amersfoortse op de Schans, een parallelweg van de Maatweg, op woensdag 27 mei.

 

De jonge vrouw was hier aan het hardlopen en passeerde rond 21.30 uur het ziekenhuis en liep in de richting van de Ringweg. Net voor de afslag richting de jachthaven werd zij aangesproken door een jongeman. Hij bedreigde haar en pakte haar vast. Doordat er fietsers kwamen aanrijden, liep hij vervolgens snel weg in de richting van de rijbaan van de Maatweg. De hardloopster vervolgde haar weg en deed later melding bij de politie over het incident.

 

Signalement

Man, rond 18 jaar, 1.70 m lang, gezet postuur, donker uiterlijk, kort kroeshaar en spreekt accentloos Nederlands. Hij droeg een grijs shirt met korte mouwen van het merk Puma. Het beeldmerk stond zwartgedrukt en groot op de voorzijde van het shirt. Hij droeg een zwarte joggingbroek en zwarte voetbalschoenen met noppen.

 

De politie doet onderzoek naar de bedreiging en roept getuigen op van het incident of personen die op basis van het signalement de dader herkennen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.