Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 mei 2015, 16:59

Gewonden bij aanrijding op de Bunschoterstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Zeker twee personen zijn zaterdagmorgen 30 mei gewond geraakt bij een aanrijding in Amersfoort.

 

De aanrijding gebeurde omstreeks 11:00 uur op de Bunschoterstraat richting het centrum. Het verkeer stond plotseling stil waardoor enkele auto’s in de remmen moesten. Eén van de bestuurders zag dat te laat en botste op zijn voorganger. 

Twee mensen klaagde over pijn in de nek. Zij werden op een wervelplank gelegd en overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. Het verkeer ondervond veel overlast omdat er 2 banen afgesloten waren. De schade aan de auto’s is groot.

In totaal moesten 3 ambulances ter plaatse komen met spoed om eerste hulp te verlenen. Bergingsbedrijf Bergnet zal de voertuigen afslepen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.