Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 juni 2015, 20:02

Vrouw beroofd van auto, klopjacht in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Dinsdagavond 2 juni is er in Zeist een vrouw onder bedreiging van een vuurwapen van haar auto beroofd.

Het slachtoffer werd op de Promenade onder bedreiging van een wapen uit haar wagen geduwd door twee mannen. Bij de Stichtse Rotonde in Amersfoort is één verdachte aangehouden. De politie is in de omgeving van de Dodeweg op zoek naar de andere verdachte, een Marokkaanse jongen die te voet is gevlucht.

 

Er staan meerdere politieauto’s bij begraafplaats Maranatha en het is afgezet.

 

UPDATE
De gestolen auto zou volgens de politie midden op de begraafplaats staan tussen de grafstenen. Om deze reden mocht de pers geen foto’s maken van de auto. De recherche doet momenteel technische onderzoek bij het voertuig. De begraafplaats en de parkeerplaats ernaast zij ook nog steeds afgesloten.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.