Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 juni 2015, 17:40

Dak woning Baarn verwoest door zolderbrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

BAARN – Een woning in de Noorderstraat heeft grote schade opgelopen door een brand.

 

Omstreeks 16.15 uur op woensdag 3 juni 2015 kreeg de brandweer de melding dat er brand was uitgebroken in een woonhuis. De betreffende woning is gelegen in een nauwe straat en de brandweer had de nodige moeite om met de grote wagens bij de plek des onheils te komen, mede door geparkeerde auto’s.

 

Het bleek dat op de zolderverdieping van het pand brand was ontstaan. Op dat moment was de bewoonster niet thuis. De grootte van de brand werd al gauw opgeschaald naar “middelbrand”.

 

Ondertussen had de politie alle toeschouwers uit de krappe straat verwijderd en de omgeving afgezet zodat de brandweer ongestoord kon werken.

 

Uiteindelijk is met behulp van een motorzaag een deel van de kap weggezaagd omdat het vuur onder de pannen in de isolatie zat. De smeulende stukken materiaal werden verwijderd. Het dak van de woning is verwoest.

 

Ondertussen was de bewoonster gearriveerd. Zij is door de politie en door een buurvrouw opgevangen. De precieze oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Marinus Kers©

112 Baarn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Baarn lees je in onze categorie 112 Nieuws Baarn. Alle 112 alarmeringen uit Baarn kan je live volgen via 112 meldingen Baarn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.