Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 juni 2015, 22:21

Inbraak en brand bij AV Triathlon

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Woensdagavond 10 juni omstreeks 21:10 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand in het gebouw van de sportvereniging A.V. Triathlon aan de Barchman Wuytierslaan. 

Bij aankomst van de brandweer bleek dat de ruit van de deur was ingegooid en het pand vol met rook stond. Vermoedelijk is er ingebroken en daarna brand gesticht.

 

De brandweer had de brand snel onder controle maar moest het gebouw nog ventileren omdat er veel rook hing. De politie zal nader onderzoek gaan doen en roept mensen die iets hebben gezien op contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.