Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juni 2015, 19:08

Grote hectare grasveld in brand in Vathorst

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Vrijdagavond 12 juni omstreeks 18:15 uur moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Ursulapolder. 

Omdat de brandweer nog druk bezig was met een brand in de Amersfoortse wijk Nieuwland duurde het even voordat zij ter plaatse waren in Vathorst. De brand betrof een grasbrand die enkele meters lang was.

Doordat het brandende gedeelte op een afgezet gedeelte lag moest de brandweer enkele tientallen meters slang uitrollen om de brand te kunnen blussen. Ook het doek wat aan de hekken hing vatte vlam.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.