Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2015, 11:44

Woninginbreker herkend van camerabeelden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Maandag 15 juni hield het Woninginbrakenteam een 44-jarige man uit Utrecht aan die wordt verdacht van een woninginbraak van 5 februari jl. De Utrechter werd herkend van camerabeelden die in het opsporingsprogramma bureau Hengeveld waren getoond.

 

Op donderdag 5 februari werd ingebroken in een woning aan het Elfenbankje. Naast sieraden en geld werd ook een pinpas meegenomen. Met die pas werd later die middag drie keer geprobeerd te pinnen bij een pinautomaat aan de Beurs in Amersfoort.

 

Camerabeelden

Van die pintransactie waren de beelden veilig gesteld. Op 27 mei liet het opsporingsprogramma bureau Hengeveld op RTV Utrecht deze beelden zien. De 44-jarige verdachte werd herkend door een kijker die dit deelde met de politie. De man kon 15 juni worden aangehouden. Hij zit vast.

 

Opsporingsprogramma

Bureau Hengeveld is het regionale opsporingsprogramma van RTV Utrecht. Het wordt elke woensdag uitgezonden om 13.30 uur. Het programma wordt elk uur herhaald.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.