Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2015, 11:54

Getuige pakt fietsende autokraker

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Dinsdagochtend 16 juni heeft de politie dankzij een alerte getuige een autokraker aangehouden.

 

Rond 03.00 uur kreeg de politie melding dat een getuige een klap hoorde en zag dat de ruit van zijn auto vernield was op de Byzantium. Hij zag drie jongens wegfietsen en kon er één tegenhouden. Hij droeg hem over aan agenten. De agenten zochten de omgeving af en vonden de buit van de autokraak. In nabijgelegen bosjes vonden agenten ook buit van een eerdere autokraak op de Stille Steeg Oost. De verdachte, een 17-jarige jongen uit Amersfoort, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaken en is nog op zoek naar de andere twee verdachten.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.