Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2015, 20:20

Kindje vast met voet tussen spaken van fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Dinsdagavond 16 juni omstreeks 19:50 uur moesten de hulpdiensten met spoed uitrukken naar de Bornberg voor een ongeval met beknelling.

Ter plaatse bleek dat er een kindje vast zat met zijn voet tussen de spaken van een fiets. De brandweer heeft met speciaal gereedschap het voetje van het slachtoffer weten te bevrijden. 

Een ambulance uit Hilversum kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Het kindje moest uiteindelijk wel mee naar het ziekenhuis voor verdere controle.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.