Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 juni 2015, 18:32

Automobilist rijdt tegen paal tijdens zoektocht naar bril

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Zaterdagmiddag 20 juni omstreeks 17:35 uur is er een auto tegen een paal aangereden op de Rondweg Oost. 

De automobilist reed richting de Rondweg Noord toen de man zijn bril wou pakken ging het mis en verloor de man de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De man is gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. 

Om een veilige werkplek te creëeren werd tijdelijk de rijstrook naar rechts afgesloten. De auto kan als verloren worden beschouwd. Een bergingsbedrijf zal de auto afslepen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.