Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2015, 2:34

Kleine brand in kamer patiënt gezondheidscentrum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT (AS Media) – In de nacht van zondag op maandag 22 juni omstreeks 01:30 uur moest de brandweer uitrukken voor een automatische brandalarm bij een gezondheidscentrum aan de Utrechtseweg.

In het gebouw De Voorde bleek er in een kamer van een patiënt daadwerkelijk brand te zijn waarna de brandweer al snel groter opschaalde naar het sein ‘middelbrand’.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht betrof het een kleine brand. De oorzaak is nog niet bekend dit word nu onderzocht. Een ambulance kwam ook ter plaatse en behandelde één persoon.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.