Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2015, 18:19

Steekpartij in woning Appelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMERSFOORT – Maandagmiddag 22 juni zijn twee mensen gewond geraakt door een steekincident in een woning aan de Appelweg. In totaal heeft de politie zes mensen aangehouden.

 

Steekwonden

Gistermiddag kreeg de politie rond 15.40 uur een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Appelweg. De politie deed onderzoek en toen bleek dat er twee gewonde mannen in een auto vanaf de woning weggegaan zouden zijn. Zij waren bij een ziekenhuis in Amersfoort afgezet en daar behandeld aan hun verwondingen, de slachtoffers hadden steekwonden in hun hand en rug.

 

Ziekenhuis

De politie heeft beide mannen, een 18-jarige en 21-jarige uit Utrecht, aangehouden. De 18-jarige Utrechter is vanuit het ziekenhuis meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De andere man ligt nog voor behandeling in het ziekenhuis en zal vandaag gehoord worden.

 

Onderzoek

De politie heeft daarbij ook vier personen aangehouden die die middag nog in de woning aanwezig waren. Het gaat hier om drie mannen uit Amersfoort van 38, 41 en 50 jaar en een 34-jarige vrouw uit Nieuwersluis. De politie onderzoekt wat de toedracht is van de steekpartij en de betrokkenheid van het zestal.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.