Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 15:01

Arrestatieteam omsingeld woning Soesterkwartier

Laatste update: 22 aug 2021 13:12 uur

AMERSFOORT – Op dinsdag 23 juni kreeg de politie een melding van een bedreiging met een vuurwapen op de Puntenburgerlaan in Amersfoort. Bij het incident zouden meerdere personen betrokken zijn. Het zou mogelijk om een huurconflict gaan. Een aantal betrokkenen zou zijn weggereden in een zwarte auto.

 

Agenten gingen direct ter plaatse en keken uit naar de zwarte auto, maar die werd niet meer aangetroffen. Verder kwam naar voren dat één van de verdachten zou wonen aan de Puntenburgerlaan. Hierop is het Arrestatieteam(AT) in kennis gesteld en viel de woning binnen. In de woning werd niemand aangetroffen. Ook werd geen vuurwapen aangetroffen. Het AT viel ook de woning binnen waar het incident zich had voorgedaan en in die woning werd de 49-jarige man aangehouden. Uit nader onderzoek bleek dat de aangehouden man echter niets met de bedreiging van doen had en werd hij in vrijheid gesteld.

 

De politie zet het onderzoek voort en vraagt een ieder die iets weet, heeft gezien of gehoord dat te maken kan hebben met dit onderzoek kontakt op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 of via de website M-Online melden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons