Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 21:39

Onrust in Amersfoort door kinderlokker

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

Klik voor grote versieAMERSFOORT – Dinsdagmiddag 23 juni rond 12.00 uur heeft een verontrustend incident plaatsgevonden in de buurt van basisschool De Border aan de Watersteeg in Amersfoort

In de middagpauze van basisschool De Border wilde een 10-jarige jongen op zijn step naar huis gaan, toen hij werd tegengehouden door een in het zwart geklede man. Deze heeft de jongen vastgepakt en, volgens de jongen, geprobeerd hem in zijn witte en geblindeerde volkswagenbusje (met afgeplakt nummerbord) te krijgen. De jongen heeft zich gelukkig weten los te rukken en is daarna terug naar zijn klas gegaan om verhaal te doen aan zijn leerkracht. 

De schoolleiding, ouders van de jongen en de wijkagent hebben daarna overleg gevoerd en een melding van gedaan van het incident. Basisschool de Border roept iedereen op om extra alert te zijn op signalen van vergelijkbare situaties en de politie adviseert om direct het alarmnummer 112 te bellen bij dergelijk vermoeden van onraad.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.