Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2015, 14:43

Man in buik gestoken na verkeersconflict

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – De politie heeft dinsdagmorgen 23 juni een 62-jarige man uit Leusden aangehouden na een steekincident op de Nijverheidsweg-Noord.

 

De politie kreeg om 11.00 uur een melding dat er een persoon was aangetroffen met snij verwondingen aan zijn buik. Voorafgaand zou er een verkeersconflict tussen de 62-jarige verdachte en 46-jarige slachtoffer hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer verklaarde dat de man hem dreigde neer te steken, waarna hij door de man werd geduwd. Vermoedelijk werd het slachtoffer hierna in zijn buik gestoken en ging de verdachte ervandoor. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld.

 

Aanhouding

Volgens verklaringen van getuigen kregen de agenten een duidelijk signalement van de 62-jarige verdachte door en konden zij de man even later aanhouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

 

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie in Amersfoort via het telefoonnummer 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.