Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2015, 21:39

Vermeende kinderlokker vlucht na herkenning in Schuilenburg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Vrijdagavond 26 juni is de vermeende kinderlokker die deze week een jongen van 10 had belaagd in de Amersfoortse wijk Nieuwland, is vandaag gesignaleerd in de wijk Schuilenburg in de buurt van OBS ’t Spectrum aan de Ariaweg.

Volgens getuigen werd deze man door omstanders gesignaleerd in de omgeving van OBS ’t Spectrum en zette hij het op een rennen richting zijn witte busje met getinte zwarte ramen en reed hij weg. Dinsdagmiddag 23 juni rond 12.50 uur wilde een 10-jarige jongen in Nieuwland op zijn step weer naar school gaan toen hij werd tegengehouden door een in het zwart geklede man. Deze heeft de jongen vastgepakt en, volgens de jongen, geprobeerd hem in zijn witte en geblindeerde volkswagenbusje (met afgeplakt nummerbord) te krijgen. 

De jongen heeft zich gelukkig weten los te rukken en is daarna naar zijn klas gegaan om verhaal te doen aan zijn leerkracht. De politie heeft laten weten het incident in Nieuwland serieus op te pakken en recherche is bezig met een nader onderzoek. Politie roept buurtbewoners die mogelijk iets verdachts hebben gezien, zich te melden.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.