Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 juni 2015, 14:50

Zestal vast na steekpartij woning Appelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Maandagmiddag 22 juni raakten twee mensen gewond door een steekincident in een woning aan de Appelweg. In totaal hield de politie zes mensen aan en deed onderzoek. Vier personen werden in de woning aangehouden. Twee gewonde verdachten werden in het ziekenhuis aangehouden.

 

Op basis van het onderzoek vermoedt de politie dat de aanleiding van het steekincident een uit de hand gelopen conflict is over drugs. Bij een zoeking in de woning aan de Appelweg werden 6,33 gram cocaïne en 0,25 gram heroïne aangetroffen.

 

Vast zitten

Een 38-jarige en 41-jarige verdachte uit Amersfoort zijn voorgeleid bij de rechtbank in Utrecht en blijven in verband met het onderzoek vastzitten op verdenking van poging tot doodslag/zware mishandeling. De twee gewonde mannen, een 18-jarige en 21-jarige Utrechter, werden verhoord na behandeling van hun steekwonden in het ziekenhuis. Zij zijn inmiddels heengezonden en hebben een dagvaarding gekregen voor het bezit en de handel in harddrugs. Een 50-jarige Amersfoorter heeft een dagvaarding voor het bezit van harddrugs gekregen. Een 34-jarige vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.