Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 juni 2015, 16:08

Fotograaf van camera beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Rond 20.30 uur heeft op aan de Muurhuizen ter hoogte van de Dievenpoort een straatroof plaatsgevonden.

 

Een man uit Amersfoort was daar bezig met fotograferen. In zijn rugzak bevond zich fotografieapparatuur. Op het moment dat de Amersfoorter klaar was met het schieten van beelden en zijn fototoestel in de rugzak deed, werd hij opeens hard geduwd van achteren. Hij verloor hierdoor zijn evenwicht en viel voorover. Vervolgens zag hij een nog onbekende jongen achterop een wachtende scooter springen. De bestuurder reed hard weg in de richting van de Nieuwstraat.

 

Uw tip!

De verdachte die met de rugzak van de fotograaf achterop de scooter sprong is tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.80 lang. Normaal postuur en hij droeg een wit t-shirt en blauwkleurige spijkerbroek.

 

Heeft u iets gezien of gehoord rond 20.30 uur in de omgeving van de Nieuwstraat dat mogelijk te maken heeft met deze straatroof? Belt u dan met de recherche Amersfoort via 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.