Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 02 juli 2015, 14:50

Bestelbus met 40 kratten bier crasht op snelweg bij Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 2 juli omstreeks 13.00 uur is een bestelbus met bier gecrasht op de A1 bij Amersfoort.

De 64 jarige bestuurder uit Rhenen kreeg een klapband waarna hij de macht over het stuur verloor, de bestelbus kwam hierdoor op zijn kant terecht. Door de klap is ook het rechter achterwiel afgebroken. De bestelbus is op de oprit naar het tankstation terecht gekomen, deze rijbaan is dan ook afgesloten. 

De man is nagekeken door het ambulancepersoneel maar behalve wat schrammen in zijn gezicht raakte hij niet gewond, wel was hij erg geschrokken. De man was onderweg naar Amsterdam om 40 kratten bier af te leveren, een gedeelte hiervan is op het wegdek terecht gekomen. Een berger komt ter plaatse om de auto te bergen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.