Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 14:16

Slachtoffer bekneld na ongeval op de Stadsring

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Woensdagmorgen 8 juli rond 10:00 uur kregen de hulpdiensten de melding van een ongeval op de Stadsring. 

Ter plaatse bleek dat het slachtoffer bekneld zat in de auto. De brandweer knipte met speciaal gereedschap de linker deuren van de auto zodat ze het slachtoffer konden bevrijden. 

De auto reed vanaf de Hogeweg naar de Stadsring vermoedelijk raakte de auto toen in de slip door het natte wegdek en kwam daarna uiteindelijk tot stilstand tegen een lataarnpaal in tegenovergestelde richting. 

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kan als verloren worden beschouwd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.