Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 13:52

Amersfoorter gewond bij verkeersconflict

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een 47-jarige Amersfoorter is zaterdag 11 juli gewond geraakt bij een uit de hand gelopen verkeersconflict.

 

Omstreeks 17.20 uur kreeg de man het aan de stok met een automobilist. Die zou op de Langestraat zijn scootmobiel hebben aangereden en vervolgens met hoge snelheid zijn weggereden.

 

Dakrails

De Amersfoorter ging er rennend achteraan en wist de dakrails van de auto te grijpen. Hieraan bleef hij enige tijd hangen, tot hij moest loslaten. Daarbij kwam hij ten val en raakte gewond.

 

Heeft u iets gezien?

De politie kwam erbij en is een onderzoek gestart. Getuigen die iets hebben gezien van het voorval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.