Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 15:24

Caravan schaart op de A1 bij Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Zondagmiddag 12 juli rond 13.00 uur is een caravan geschaard op de A1 bij Amersfoort.

Volgens de bestuurder van het voertuig wilde een andere caravan, die op de linkerrijstrook reed hem inhalen. Toen zij naast elkaar reden begon de linker caravan enorm te schudden en verloor de automobilist de macht over het stuur, waardoor deze de andere caravan raakte. De linksrijdende auto met caravan liepen flinke schade op en zijn geborgen door bergingsbedrijf Bergnet. 

De rechtsrijdende automobilist kon zijn reis vanaf zijn vakantie naar huis weer vervolgen. Niemand is gewond geraakt. Wel heeft het verkeer tussen Amsterdam en Amersfoort enig hinder ondervonden. De linker rijstrook was gedeeltelijk afgezet en zorgde voor een file van 6 km.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.