Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2015, 1:47

Zoekactie naar inbrekers, één persoon vast

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Dinsdagavond 14 juli omstreeks 19:45 uur moest de politie uitrukken naar een woning aan de Hogeweg.

De eigenaar van het terrein had personen op het terrein zien lopen. Hierop ging de politie direct met meerdere voertuigen ter plaatse. Samen met een hondengeleider van de politie werd er gezocht op het terrein. Uiteindelijk leidde dit tot de aanhouding van 1 verdachte. Er is nog enige tijd gezocht naar een mogelijke 2e verdachte maar die werd op het terrein niet gevonden. 

Ongeveer 300 meter verderop werd nog geen 5 minuten later een auto doorzocht door de politie. Het voertuig is vermoedelijk van de verdachte die is aangehouden. De politie heeft het voertuig in beslag genomen zodat er verder onderzoek in de auto gedaan kan worden, bergingsbedrijf Bergnet zal de auto gaan afslepen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.