Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2015, 15:37

Treinverkeer ernstig ontregeld in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Woensdagmorgen 15 juli omstreeks 08:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op het spoor.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding met een persoon. Hierdoor werd het treinverkeer stilgelegd waardoor het treinverkeer tussen Amersfoort en Zwolle ernstig ontregeld raakte.

Het slachtoffer overleed ter plekke, volgens de politie gaat het niet om een misdrijf. Reizigers moeten rekenen op extra reistijd, naar verwachting is om 11:00 uur de stremming voorbij.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.