Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 juli 2015, 21:02

Jongen (15) beroofd van gameconsole met spelletjes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een 15-jarige jongen uit Amersfoort is woensdagmiddag 15 juli met geweld beroofd van zijn gameconsole en enkele spellen. Een 19-jarige verdachte uit Amersfoort werd even later aangehouden toen hij een deel van de buit verkocht aan een winkel in tweedehands goederen.

 

Het slachtoffer had op de Utrechtseweg, tussen de Riddergang en de Stadsring, omstreeks 12.20 uur een afspraak om de spullen te verkopen aan de verdachte. De afspraak mondde volgens het slachtoffer uit in een beroving. De gealarmeerde politie trof de verdachte aan met een deel van de goederen nog in zijn bezit. De man is overgebracht naar het bureau. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen van de beroving om contact op te nemen via 0900 – 88 44.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.