Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2015, 0:51

Wespennest in de grond zorgt voor veel overlast

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMERSFOORT – Zondagavond 19 juli omstreeks 20:00 uur moest de Eemfors na een melding van de politie naar een wandelpad langs het Valleikanaal.

Ter hoogte van de Paladijnenweg bleek er een wespennest in de grond te zitten. De wespen vlogen telkens uit het nest en prikte dan voorbijgangers. 1 man werd zelfs 15 keer geprikt, omdat hij allergische is voor wespen krijg hij ter plaatse een prik hiervoor en werd zijn been ingepakt met verband. 

Na ongeveer 2 uur kon er een ongediertebestrijding bereikt worden die poolshoogte kwam nemen. Het gebied is tijdelijk afgezet geweest met lint om te voorkomen dat meer mensen geprikt zouden worden. De gediertebestrijding heeft een bestrijdingsmiddel rond en in het nest gespoten en hoopt dat daarmee de overlast voorbij is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.