Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2015, 6:19

Zoekactie naar verdachte na ruzie in appartement Valkenhorst

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – De politie heeft een 32-jarige man uit Zeist aangehouden omdat hij verdacht wordt van een mishandeling van een man uit Amersfoort zondag 19 juli.

 

Zondag rond 23.50 uur werd melding gedaan van een vechtpartij in een flatwoning aan de Valkenhorst. Agenten troffen de bewoner van de flat aan met een hoofdwond. Hij verklaarde dat er aangebeld was en toen hij de deur opendeed een man hem aanviel. De voor de bewoner onbekende man sloeg hem met een vuurwapengelijkend voorwerp. Er ontstond een worsteling en het lukte de flatbewoner zijn belager de deur uit te werken. Agenten die snel ter plaatse waren, hebben zich ontfermd over het slachtoffer en zijn op zoek gegaan naar de verdachte. Hiervoor is ook een burgernetbericht uitgegaan. Agenten hebben de verdachte korte tijd later aangehouden op de Weg van de Vrijheid. De Zeistenaar maakte een verwarde indruk. De politie doet onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.